Werkwijze

Uw bad onderhoudt u het best met neutrale zepen, bijvoorbeeld op basis van lijnolie. Door intensief gebruik of door het aanwenden van agressieve schoonmaakproducten, kan de glans van uw bad afnemen. In dat geval kunt u kiezen voor een heremaillering door Aquastro.

Bij het heremailleren van uw bad, gaan wij als volgt tewerk.

Eerst wordt uw bad gedecapeerd, of zuiver gemaakt. Hierbij wordt de oude bovenlaag verwijderd. Daarna wordt de ruwe laag opgevuld en wordt de basis voor de nieuwe emaillaag gelegd.

De badkamer wordt volledig afgeplakt ter bescherming, en de eerste lagen (met name 2 lagen primer) worden aangebracht op het bad. Vervolgens worden 4 à 5 lagen email aangebracht en tot slot ook een glazuurlaag. U kunt overigens volledig vrij kiezen in welke kleur uw bad moet worden afgewerkt.

De werken worden uitgevoerd zonder het bad uit te breken. Uw bad is terug als nieuw en heeft nog steeds dezelfde afmetingen. De kwaliteit van het bad blijft behouden en hij glanst terug als nieuw. De werken gebeuren in slechts 1 dag en de inbaktijd bedraagt 3 dagen. Aangezien alles goed wordt afgeplakt, is uw badkamer na de werken nog in perfecte staat!

U geniet na de oplevering overigens, zonder discussie, van een jarenlange garantie.